9.8.15

Μεϊμαράκης: Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί...

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣΞεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα δεχτεί διαφοροποιήσεις μέσα στη ΝΔ, στέλνει ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί» τονίζει σε συνέντευξή του στην "Real News".

Το κόμμα έχει τεθεί σε εκλογική ετοιμότητα και...
δεν θορυβείται από τα σενάρια εκλογικού αιφνιδιασμού μετά τη σύναψη της συμφωνίας. «Ποιον εκλογικό αιφνιδιασμό; Όλοι τις περιμένουν τις εκλογές. Υπάρχουν υπουργοί που τις προαναγγέλλουν. Ήδη δημιουργείται κλίμα πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας» λέει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προσανατολίζεται πάντως να εισηγηθεί την υπερψήφιση της συμφωνία, με το σκεπτικό ότι μια κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μια μη συμφωνία. «Τα μέτρα και την κακή διαπραγμάτευση τα χρεώνω αποκλειστικά στον Αλέξη Τσίπρα. Αν η συμφωνία δεν ψηφιστεί πάμε σε άτακτη χρεωκοπία, κοινωνική αναταραχή και εθνικό νόμισμα. Όποιος έχει τα κότσια ας αναλάβει την ευθύνη» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Ο Αλ. Τσίπρας έχει την ευθύνη να βρει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό μπορεί να γίνει είτε αν πείσει τον κ. Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα να ψηφίσουν το Μνημόνιο, είτε να διευρύνει την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία με τη συμμετοχή κομμάτων που αισθάνονται ότι έχουν ιδεολογική συγγένεια με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: