26.8.15

Λ. Αυγενάκης: Για την παραιτηθείσα κυβέρνηση προέχει το «χτίσιμο του κομματικού κράτους»...


Επικριτικός κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, καταλογίζοντάς του ότι για αυτόν προέχει το «χτίσιμο του κομματικού κράτους» και το «βόλεμα των...
συντρόφων», παρά η ανάπτυξη της χώρας, με αφορμή τον ορισμό νέας διοίκησης του Εθνικού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης (ΕΚΧΑ).
«Στις 20 Αυγούστου, η παραιτηθείσα Κυβέρνηση προχώρησε στον ορισμό νέας διοίκησης του Εθνικού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης (ΕΚΧΑ), απόφαση που φέρει τις υπογραφές των κ.κ. Σκουρλέτη και Τσιρώνη, επιδιώκοντας να τακτοποιήσει και τα τελευταία κομματικά της ρουσφέτια», σχολιάζει ο κ. Αυγενάκης.
«Είναι φανερό ότι, ακόμα και τώρα, για την παραιτηθείσα, “αριστερή” -κατά τ’ άλλα- κυβέρνηση προέχει το “χτίσιμο του κομματικού κράτους” και το “βόλεμα των συντρόφων”, παρά η ανάπτυξη της χώρας», προσθέτει.
Όπως εκτιμά, η λειτουργία της εταιρείας Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση, έχει ιδιαίτερα κρίσιμο ρόλο για την υλοποίηση επενδύσεων και μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν μπορεί να εξαρτάται από τα «ρουσφετολογικά», όπως τονίζει, κριτήρια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον αυταρχικό της κατήφορο, όπως άλλωστε έκανε και με την πρόσφατη απόφασή της να προχωρήσει μέσω ΤΑΙΠΕΔ, στο ξήλωμα των διοικήσεων 10 περιφερειακών λιμανιών διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος», καταλήγει ο κ. Αυγενάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: