16.8.15

«Έχουμε συμφωνήσει για Ντα Κόστα!»...

Δυνατός και ηγέτης!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπαικό αναφορικα με την περίπτωση του Μάνουελ Ντα Κόστα.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να έχουν...

προχωρήσει αρκετά τη υπόθεση του 28χρονου Πορτογάλου στόπερ σε σημείο τέτοιο, όπου ο πρόεδρος της Σίβασπορ Μεσνούζ Οτιακμάζ να κάνει λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων!

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος διοικητικός παράγοντας της Σίβασπορ μιλώντας σε τουρκικά Μέσα ενημέρωσης κατέστησε σαφές ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Πορτογάλου στόπερ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή, είναι η τελική απόφαση του παίκτη.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Μανουέλ και η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής» ήταν τα λόγια του προέδρου της Σίβασπορ..

Με βάση όλα τα παραπάνω κι εφόσον ισχύουν., όλα δείχνουν ότι ο 28χρονος στόπερ θα αποτελέσει το νέο απόκτημα των νταμπλούχων Ελλάδας. Με το «κασέ» του Πορτογάλου να φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα ξεκίνησε την καριέρα του στη Νανσί (2004-06), για να ακολουθήσουν Αϊντχόφεν (2006-08), Φιορεντίνα (2008-09), Σαμπντόρια (2009), Γουέστ Χαμ (2009-11) και Λοκομοτίβ Μόσχας (2011-13).

gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: