3.8.15

Κυρίτσης: "Ο Πανούσης έχει συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου"...

Στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1" και την δημοσιογράφο Ζηνοβία Σαπουνά μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης. Ο κ. Κυρίτσης άσκησε σκληρή κριτική στον Γιάννη Πανούση λέγοντας πως ο δεύτερος έχει συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου.

«Κάνει ό,τι...
μπορεί για να δικαιώνει την άποψη που έχουμε για εκείνον. Μόνο κριτικές ξέρει να κάνει. Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Πανούσης προέρχεται από την ΔΗΜΑΡ. Και θυμάστε τι ποσοστά είχε συγκεντρώσει η ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Επειδή έχει βήμα στα ΜΜΕ νομίζει ότι μπορεί να ζυμώνει την άποψή του. Θεωρώ ότι ήταν μία λανθασμένη επιλογή του πρωθυπουργού».

Στη συνέχεια ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαχειριστεί την "καυτή πατάτα" που έχει στα χέρια του και η οποία ήταν αποτέλεσμα μίας μεθόδευσης.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μία παραμονή στο ευρώ ή μία έξοδος με προαπαιτούμενα είναι θέματα που πρέπει να συζητηθούν. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να χωρίζονται σε φίλους και εχθρούς του ευρώ. Η κυβέρνηση πρέπει να αναζητήσει λύσεις και να τις αξιοποιήσει. Και ότι έρθει η περιβόητη νέα συμφωνία, τότε οι βουλευτές θα τοποθετηθούμε πάλι», τόνισε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως βρισκόμαστε σε μία φάση όπου όλα τα απίθανα γίνονται πιθανά.
«Σίγουρα θα πρέπει να γίνει ένα συνέδριο για να αποφασίσει το κόμμα μέσα από τις διαδικασίες του, τι θα κάνει», κατέληξε...
.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: