25.8.15

Σκουρλέτης: Χωρίς το δημοψήφισμα θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε...

«Χωρίς το δημοψήφισμα του 62% Όχι θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε» επισήμανε στο Mega ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν ήταν μαξιμαλιστικό το πρόγραμμα της...

Θεσσαλονίκης, δεν ήταν χαμένος ο αγώνας που έδωσε αυτή η πλευρά, δεν ήταν χαμένοι αυτοί οι μήνες» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η κυβέρνηση θα πρέπει να χαράξει ένα δρόμο που ξεπερνά τα ασφυκτικά όρια της συμφωνίας. «Μπορούμε να πάρουμε αντισταθμιστικά μέτρα με τους αγρότες για να παράξουμε προϊόντα τα οποία λείπουν. Να έχει βιβλίο εσόδων – εξόδων ο αγρότης, προκείμενου όλα του τα έξοδα να απαλλάσσονται από το φορολογητέο εισόδημα... Η Γαλλία έχει τρεις – τέσσερις συνεταιρισμούς για το λάδι και εμείς τρεις – τέσσερις σε κάθε νομό» επισήμανε, αν και παραδέχθηκε ότι στην Ελλάδα ο κλήρος είναι μικρότερος.

«Θέλουμε να κάνουμε πιο δίκαιη και ανώδυνη την εφαρμογή των μέτρων» εξήγησε ο κ. Σκουρλέτης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε δε και στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη. «Kατ’ ανοχήν αρχηγός είναι ο Μεϊμαράκης» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά τη Λαϊκή Ενότητα δήλωσε ότι «ώς ένα μεγάλο βαθμό αυτοπροσδιορίζεται ως κόμμα της δραχμής». «Υπήρχε στρατηγική διαφορά που υπήρχε και στο παρελθόν και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα του νομίσματος αλλά και σε βαθύτερες διαφορές προηγούμενων δεκαετιών» ανέφερε με νόημα ο υπουργός...


Δεν υπάρχουν σχόλια: