3.8.15

Μηνύματα Μεϊμαράκη εντός και εκτός...

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε ο Ευάγγελος Μειμαράκης εντός και εκτός με τις δημόσιες παρεμβάσεις του το τελευταίο 48ωρο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως «την...
ώρα αυτή δεν είναι λύση γιατί δεν τις αντέχει ο τόπος πρόωρες εκλογές δεν τις αντέχει ο τόπος. Να σκεφτούμε εθνικά και κοινωνικά. Οχι κομματικά » και πρόσθεσε « τι παραπάνω να κάνουμε για την πατρίδα μας» απανωντας και για τη σταση που κρατάει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τις κρίσιμες ψηφοφορίες.

«O πρωθυπουργός να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει, να πάρει ευθύνες και να δώσει λύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Αυτό που κάνει εντύπωση είναι οτι αναφέρθηκε και στο μπόνους των 50 εδρών. «Το μπόνους δεν πρέπει να είναι σταθερό στις 50 έδρες, ανεξαρτήτου του ποσοστού του πρώτου κόμματος».


Από την άλλη ομως έστειλε και μήνυμα στους δελφίνους . « Στη νεα προσπάθεια ολοι ειμαστε ίσοι και εγω μεταξύ των ίσων, δεν νομίζω οτι ο κόσμος της παράταξης μπορεί να ανεχθεί τετοια νάζια.. εφόσον υπάρξουν.».


Ο Ευάγγελος Μειμαράκης πάντως ουσιαστικά βάζει το κόμμα του σε προεκλογική τροχιά και ετοιμάζεται για ολα τα ενδεχόμενα αφού γνωρίζει πολύ καλά πως την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας, την εχει το Μέγαρο Μαξίμου.


Εξάλλου έχει ήδη βγει το πρώτο πρόγραμμα των περιοδειών που θα κανει ο πρόεδρός της ΝΔ, αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο....

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: