26.8.15

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Μητρόπουλος...



Με απόφαση του Τσίπρα, λόγω της δικαστικής του περιπέτειας ...
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσεγγίσει Το Ποτάμι!
Οριστική είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του...
Newsbomb.gr, η απόφαση του Αλ. Τσίπρα, να αφήσει εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλ. Μητρόπουλο, αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής.

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά το αίτημα άρσης της ασυλίας του Αλ. Μητρόπουλου απ’ τον οικονομικό εισαγγελέα, λόγω της γνωστής υπόθεσης φοροδιαφυγής που ταλανίζει τον γνωστό εργατολόγο εδώ και πολλά χρόνια και παρά την ανακοίνωση που εξέδωσε, με την οποία επαναλαμβάνει ότι είναι αθώος και ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί.


Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός το τελευταίο που θα ήθελε να αντιμετωπίσει είναι μια επίθεση απ’ την αντιπολίτευση για θέματα διαφάνειας, όπου εκεί διατηρεί αναμφισβήτητο ηθικό πλεονέκτημα.


Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι το αίτημα άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου της Βουλής ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.



Στην πραγματικότητα η παρουσία του εκ νέου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ απασχολούσε έντονα τον Αλ. Τσίπρα και το επιτελείο του, λόγω της ψήφου «παρών» που έδωσε στις 14 Αυγούστου για το τρίτο μνημόνιο, αλλά και λόγω της επαμφοτερίζουσας στάσης που κρατούσε όλο το τελευταίο διάστημα.


Του καταλογίζουν συγκεκριμένα ότι έβγαινε συνεχώς σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ (στο MEGA σχεδόν κάθε μέρα!) και μιλούσε για ένα μνημόνιο χειρότερο απ’ τα προηγούμενα, ενώ τάσσονταν υπέρ μιας κυβέρνησης όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), παρά την κατηγορηματική απόρριψή της απ’ τον πρωθυπουργό!


Έγκυρες πληροφορίες μας εξάλλου αναφέρουν, ότι στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής θα τον αντικαταστήσει ο υπουργός Χρ. Σπίρτζης, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενόψει αποκλεισμού του απ’ τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Μητρόπουλος έχει προσεγγίσει Το Ποτάμι και αναζητά εκεί νέα κομματική στέγη, καθώς και υποψηφιότητα!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: