20.8.15

Βαρεμένος: «Οι εκλογές γίνονται για λόγους νομιμοποίησης»...

 Στην παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει διαφορετική λύση...
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές ανέφερε: «έτσι όπως έχουν ...
διαμορφωθεί τα πράγματα τίθεται ένα θέμα νομιμοποίησης οπότε η προσφυγή στις κάλπες ήταν αναγκαία. Οι εκλογές θα πρέπει όμως να διεξαχθούν σε ένα πλαίσιο που θα διασφαλίζει τη σταθερότητα. Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η ίδια η χώρα και θα πρέπει να ξεπεραστεί με κάθε τρόπο η σημερινή αστάθεια».
«Προσωπικά δεν είμαι θιασώτης των διαρκών εκλογών αλά με τον τρόπο που έχουν διαμορφωθεί οι καταστάσεις οι εκλογές σήμερα είναι πιθανό να αποτελέσουν λύσεις» ανέφερε επίσης ο κύριος Βαρεμένος.
Αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών ο κύριος Βαρεμένος τόνισε πως «θα είναι το ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα την παρούσα κατάσταση, ποιος θα μπορέσει να λειάνει τις αμβλείες πτυχές της παρούσας συμφωνίας».
«Ο πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να είναι έτοιμος να προχωρήσει στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και πιστεύω πως είναι. Η κυβέρνηση όμως έχει χάσει τη δεδηλωμένη και η κατάσταση δεν είναι δυνατό να συνεχίσει να είναι σε αυτά τα επίπεδα» υπογράμμισε τέλος ο κύριος Βαρεμένος απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το εάν ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να διαφύγει των ευθυνών του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: