11.8.15

Η απόδειξη από Κορεάτη σύμβουλο...

Η επίμαχη απόδειξη που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media
... που σαρώνει στο internet!...
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε γνωστό πρώην υπουργό της κυβέρνησης, που δείχνει ότι ...
κάποιους δεν τους έχει αγγίξει καθόλου η κρίση.
Εβδομηνταπέντε χιλιάδες ευρώ για συμβουλές στην επιλογή πέντε πουκαμίσων. Σαρανταπέντε χιλιάδες ευρώ για τριάντα διαψεύσεις (δηλαδή 1.500 ευρώ κάθε διάψευση), πενηνταπέντε χιλιάδες ευρώ για σχέδια Λαφαζάνη και εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ για ψυχική οδύνη!

Τα εξωπραγματικά αυτά ποσά -που προκαλούν ίλιγγο στον μέσο υπουργό, φέρεται να χρέωσε σύμβουλος που επισκέφθηκε τους προηγούμενους μήνες ο Γιάνης Βαρουφάκης, για να απολαύσει τις υπηρεσίες του.

Βέβαια, πρόκειται για σύμβουλο πολυτελείας, που αναφέρεται σε όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς ως ένας από τους κορυφαίους, στον οποίο συχνάζει το διεθνές Jet-Set. Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν παύει να σοκάρει, δείχνοντας ότι κάπου υπάρχει ένας άλλος κόσμος, που ζει τελείως διαφορετικά από εμάς.

Πηγές του υπουργείου πάντως, αμφισβητούν την αυθεντικότητα της απόδειξης και ισχυρίζονται ότι ουδέποτε το υπουργείο πλήρωσε (ή προτίθεται να πληρώσει) τέτοιο ποσό, κάνουν λόγο και για αισχροκέρδεια και σκέφτονται να στείλουν τον ΣΔΟΕ.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης 

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: