14.8.15

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές και καταιγίδες τον Δεκαπενταύγουστο...



Άστατος αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, (ΕΜΥ) το σκηνικό θα «ντύσουν» βροχές και καταιγίδες.
Αναλυτικά, τον Δεκαπενταύγουστο, θα σημειωθούν...
λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα δυτικά και νότια βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (16/08/2015) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά όπου και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα (17/08) θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο νότιο Αιγαίου 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Τρίτη 18-08-2015 και Τετάρτη 19-08-2015
καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: