19.8.15

Με ΚΤΕΛ στην Ειδομένη θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες...


...που θα φτάσουν στην Θεσσαλονίκη...
Με λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα μεταφερθούν απευθείας προς τα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ και συγκεκριμένα στην Ειδομένη  οι 1.700 πρόσφυγες από τη Συρία που αναμένεται να φτάσουν αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, με...
το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μακεδονίας, Χρήστος Λιούπας, μετά τον κατάπλου, οι πρόσφυγες θα επιβιβάζονται σε 10 λεωφορεία ΚΤΕΛ του Νομού Θεσσαλονίκης, τα οποία θα τους μεταφέρουν στο σταθμό των ΚΤΕΛ Μακεδονία και θα επαναλαμβάνουν το δρομολόγιο μέχρι να μεταφερθούν όλα τα άτομα. «Η διαδρομή από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς τον σταθμό των ΚΤΕΛ είναι μόλις ένα τέταρτο, οπότε δεν θα χρειαστούν περισσότερα οχήματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιούπας.

Από εκεί, οι πρόσφυγες πληρώνοντας κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου θα επιβιβαστούν σε 50 λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κιλκίς προκειμένου να μεταφερθούν άμεσα στη συνοριακή γραμμή.

«Έχουν ήδη κανονιστεί όλα και σε κάθε ενδεχόμενο θα είμαστε έτοιμοι για τη μεταφορά των προσφύγων», τόνισε ο κ. Λιούπας, συμπληρώνοντας ότι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως για την άφιξη του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

 thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: