27.8.15

Στις... αποχρώσεις του ροζ...

Αυτά είναι τα γραφεία της "Λαϊκής Ενότητας" του Λαφαζάνη (ΦΩΤΟ)...
Σε έντονους ρυθμούς κινούνται τις τελευταίες μέρες οι τεχνίτες που ανέλαβαν να «στρώσουν» την εικόνα των γραφείων του τρίτου ορόφου της οδού Βερανζέρου, εκεί όπου και θα στεγαστεί το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με το...
πολιτικό θερμόμετρο να χτυπά «κόκκινο» και εν όψει της σύσκεψης όλων των φορέων που θα συμμετάσχουν στο κόμμα, οι ρυθμοί για να είναι όλα έτοιμα έχουν εντατικοποιηθεί για να παραδοθούν τα νέα γραφεία μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Μπογιατζήδες, ηλεκτρολόγοι είναι από τα χαράματα στο καθήκον και το protothema.gr βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει όλα όσα συμβαίνουν και να σας παρουσιάσει τους χώρους που θα αποτελούν πλέον επίσημα τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας.

Κυρίαρχα χρώματα όπως παρατηρήσαμε, χωρίς βεβαίως, όπως μας είπαν οι μπογιατζήδες που τρέχουν τη διαδικασία να έχει ακόμη ληφθεί τελική απόφαση, φαίνεται να είναι το κόκκινο και το ροζ -τουλάχιστον στους περισσότερους χώρους- ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιο θα είναι το χρώμα του γραφείου του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Οι γείτονες του κ. Λαφαζάνη στην πλατεία Κάνιγγος φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένοι με το νέο τους γείτονα και μάλιστα, όπως μας λένε, παρατηρούν ότι κόσμος τρέχει και δε φτάνει ήδη από τις αρχές της εβδομάδας. 

Ο κ. Νίκος, ιδιοκτήτης του καταστήματος καφέ και τυροπιτοειδών, που βρίσκεται κάτω ακριβώς από την πολυκατοικία που θα στεγαστούν τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας σημειώνει ότι γίνεται ένας μικρός πανικός, πως όλοι τρέχουν για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ότι εκείνος περιμένει με ανυπομονησία να δει επιτέλους και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη,  ο οποίος αναμένεται να επισκεφτεί κάποια στιγμή την οδό Βερανζέρου, όταν οι εργασίες για τα γραφεία ολοκληρωθούν.

Οι χώροι που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες και στους οποίους δίνεται ιδιαίτερη προτεραιότητα για να ολοκληρωθούν είναι τα γραφεία των συνελεύσεων και βέβαια το γραφείο του αρχηγού της Λαϊκής Ενότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες του protothema.gr
r



































protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: