7.8.15

Τους "βουλώνει" ο Μουρίνιο για Καμπιάσο!..

«Μπαίνει» με την ομάδα!
Αυτοί που απαξιώνουν τη μεταγραφή του Αργεντινού σταρ στον Ολυμπιακό, καλό είναι να διαβάσουν τι είχε πει ο «Special One» μόλις πριν λίγο καιρό για τον συγκεκριμένο παίκτη...
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι...
από τους προπονητές που ξέρουν πολύ καλά τον Εστεμπάν Καμπιάσο, που πλέον θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός άσος ήταν βασικός στέλεχος στην Ίντερ του Πορτογάλου που κατέκτησε τα πάντα σε Ιταλία και Ευρώπη και γι΄ αυτό ακόμα και σήμερα τον αποθεώνει.

Ο Μουρίνιο μάλιστα, επιμένει πως ο Καμπιάσο "αντέχει" να παίξει σε υψηλό επίπεδο και κόντρα σε όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα για την ηλικία του, ο ίδιος έχει καταθέσει τη δική του άποψη για τον 35χρονο χαφ πριν από λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα, στα τέλη Απριλίου, όταν η Τσέλσι είχε αντιμετωπίσει τη Λέστερ, ο Μουρίνιο είχε ρωτηθεί για το αν ο παίκτης θα συνεχίσει στον αγγλικό σύλλογο και τότε είχε απαντήσει πως αν το θέλει φυσικά και μπορεί να παίξει και τη νέα σεζόν στην Premier League.

"Είναι ένας από τους παίκτες που σημαίνουν πάρα πολλά για μένα, γιατί κατακτήσαμε το τρεμπλ με την Ίντερ. Ήταν βασικότατος σε εκείνη την χρυσή ομάδα. Τώρα είναι κάτι .. το μοναδικό για τη Λέστερ. Για τη νέα σεζόν, είμαι σίγουρος, πως αν το θέλει, θα παίξει ξανά στην Premier League και τη Λέστερ", ήταν η ειδική αναφορά του Πορτογάλου στον άσο του Ολυμπιακού. 

Άραγε, μπορεί να παίξει στον τρελό ρυθμό του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος και δεν μπορεί στη ...Σούπερ Λιγκ, ή μήπως κάποιοι ...βλέπουν περισσότερη μπάλα κι από τον Μουρίνιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: