19.8.15

Ο Αλέξης παίζει με τα νεύρα του Σταύρου...



Σκασμένος είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, με τη τακτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός.
«Ο Πρωθυπουργός ακολουθεί έναν παρωχημένο, παλαιοκομματικό θα έλεγα, τρόπο διακυβέρνησης: Μην αποφασίζεις τίποτα πριν...
φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο», ανεφερε ο επικεφαλής του "Ποταμιού", από την Παλαιοχώρα Χανίων.

Όπως είπε, η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στη διαπραγμάτευση, το μεταναστευτικό και την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές.

Και Πρόσθεσε: Άφησε τον χρόνο να φύγει και έφτασε ο κόσμος να λέει «ας πάρει μια απόφαση έστω και κακή». Το ίδιο έκανε η κυβέρνησή του με το μεταναστευτικό. Άφησε τα νησιά στο έλεος της ακυβερνησίας και τώρα η ναύλωση ενός πλοίου που απλώς παίρνει μετανάστες και πρόσφυγες και τους «ακουμπάει» σε ένα άλλο μέρος της Ελλάδας φαντάζει για «λύση». Το ίδιο κάνει τώρα με την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων και κυρίως με τα νεύρα αυτών που παράγουν και δημιουργούν και αυτών που θέλουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, που έχουν κηρύξει στάση εργασιών», δήλωσε, χαρακτηριστικά, και κατέληξε:

«Όλοι σήμερα λένε ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα. Έτσι όταν κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός αποφασίσει, τότε όλοι αυτοί θα πουν δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: