9.8.15

«Χτυπάει» και Άλεξ!...

«Χτυπάει» και Άλεξ!
Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν σταματάνε στον Εστεμπάν Καμπιάσο. Θα έχουμε και συνέχεια και ενδεχομένως να είναι εξίσου εντυπωσιακή με την προσθήκη του τεράστιου Αργεντινού χαφ. Μία από τις δύο θέσεις για τις οποίες... καίγεται ο Ολυμπιακός για ενίσχυση, είναι αυτό του στόπερ. Και υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές.

Ο... Έντερ Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ είναι ο πρώτος επιβεβαιωμένος στόχος του Ολυμπιακού, για τον οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να κλείσει άμεσα. Ωστόσο, ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός δεν είναι και ο μόνος που απασχολεί τον Θρύλο, μιας και υπάρχουν και εξετάζονται παράλληλα κι άλλες λύσεις.

Λέγεται, μάλιστα, πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται πολύ σοβαρά είναι ο Άλεξ της Μίλαν. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός παραχωρείται από τους «ροσονέρι», έχει προταθεί στον Ολυμπιακό εδώ και καιρό και λέγεται πως είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ. Το... μειονέκτημά του είναι το γεγονός πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Επίσης, έχει προταθεί και εξετάζεται και ο Γκαμπριέλ Παλέτα. Ο 29χρονος Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) στόπερ έχει ζητήσει να φύγει από τη Μίλαν, μιας και δεν υπολογίζεται και αποτελεί αξιοπρόσεκτη περίπτωση, με καριέρα σε Μπόκα, Λίβερπουλ, Μπάνφιλντ.


Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός «τρέχει» να κλείσει το ρόστερ του και αισιοδοξεί πως θα υπάρξουν άμεσα νέες προσθήκες. Άλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία του Μάρκο Σίλβα.

gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: