24.8.15

Εμείς συγκυβέρνηση με τη ΝΔ δεν θα κάνουμε...

Οι πολίτες θα κρίνουν ποιον εμπιστεύονται για να διαπραγματευτεί τα ανοιχτά ζητήματα της συμφωνίας και να κάνει τη συζήτηση για το χρέος, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε...
συνέντευξή της στον ALPHA.

Η Γεροβασίλη εξέφρασε την πεποίθηση ότι στη συνείδηση των πολιτών, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ακολούθησε με ρίσκο, όλους τους δυνατούς τρόπους για να πιέσει και να έχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τη χώρα.

Κάλεσε δε, την Νέα Δημοκρατία να παρουσιάσει το πρόγραμμα της στον ελληνικό λαό, ενώ απέρριψε και το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, υπογραμμίζοντας την σημασία ανάδειξης αυτοδύναμης, ισχυρής και αποφασιστικής κυβέρνησης.

“Εμείς συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ. δεν θα κάνουμε. Το έχουμε πει σε όλους τους τόνους. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, χθες, είπε ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει.

Επομένως προχωράμε, και ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. “Διαφορετικές στρατηγικές δεν μπορούν να συνυπάρξουν”, συμπλήρωσε.

“Έχει αποδειχθεί αυτό, δυστυχώς και αποδείχθηκε σε εμάς προσφάτως, με δύο διαφορετικές στρατηγικές που ήταν μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες σε κρίσιμες συνθήκες και στα δύσκολα, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν μια συμβατή πορεία με τις ανάγκες της χώρας.

Σήμερα, υπάρχει ανάγκη για αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να είναι αποφασιστική”, επέμεινε η Γεροβασίλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: