11.8.15

Ενοχλημένο το Μαξίμου...

Έντονα ενοχλημένο εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξίμου για τις μεθοδεύσεις στις οποίες πληροφορήθηκε ότι προτίθεται να προβεί η Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε σχέση με την ψηφοφορία για τη συμφωνία.

Συγκεκριμένα, την...
ενόχληση του Μαξίμου προκάλεσε η πληροφορία που του περιήλθε, ότι η Πρόεδρος της Βουλής σχεδιάζει να συγκαλέσει διάσκεψη των προέδρων που θα αποφανθεί επί της διαδικασίας αύριο στις 9 η ώρα το βράδυ.

Όπως λένε στελέχη του Μαξίμου, αυτό πρακτικά οδηγεί στο αποτέλεσμα, η διαδικασία να περιοριστεί μόνο στην Πέμπτη, όπου οι επιτροπές θα ξεκινήσουν τη συνεδρίαση νωρίς το πρωί και την ολομέλεια να ξεκινά αργά το απόγευμα, και την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται τα ξημερώματα.

Αυτός, σύμφωνα με τα στελέχη του Μαξίμου είναι και ο στόχος της μεθόδευσης, ώστε η εσωκομματική αντιπολίτευση να μπορεί να καταγγείλει υπερκατεπείγουσες διαδικασίες μιας ημέρας που δεν αρμόζουν στον κοινοβουλευτισμό, κάνουν μάλιστα λόγο για ανέξοδη «επαναστατική γυμναστική».

Τα στελέχη αυτά επισημαίνουν μάλιστα, ότι ο Πρωθυπουργός απέστειλε ήδη σήμερα επιστολή στην κ. Κωνσταντοπούλου ώστε να επισπευθούν οι διαδικασίες και να υπάρξει επαρκής χρόνος ενώ και τα κείμενα της νέας συμφωνίας θα δοθούν σήμερα το βράδυ στους βουλευτές ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν...



Πηγή real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: