14.8.15

Γεννηματά: Το μνημόνιο φέρει την υπογραφή Τσίπρα και Καμμένου...

«Το μνημόνιο είναι καταστροφή και φέρει την υπογραφή Τσίπρα και Καμμένου», επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι το πλαστό...
διχαστικό δίλημμα της πενταετίας «μνημόνιο - αντιμνημόνιο» ενταφιάζεται σήμερα από εκείνους που το δημιούργησαν, ενώ εκτίμησε ότι η σημερινή συμφωνία προς ψήφιση «δεν είναι η τελευταία που θα χρειαστεί η χώρα».

Η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αποσαφηνίσει το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών και να μην πάει σε εκλογές, τουλάχιστον όχι πριν τη πρώτη αξιολόγηση και την αναδιάρθρωση του χρέους, να επαναδιαπραγματευτεί τα ιδιαίτερα επώδυνα θέματα για τις ευαίσθητες κατηγορίες του πληθυσμού αλλά και για τις προοπτικές της ανάπτυξης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ακόμα απο τον πρωθυπουργό να συναινέσει στις απαραίτητες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, την αλλαγή του Εκλογικού Νόμου, ώστε να αποτραπούν ο διχασμός κ η πόλωση.

Αναφερόμενη στην ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είπε πως σε κάθε «ναι» που εκφωνεί απόψε κάθε βουλευτής του κόμματος, να ακούτε ένα ηχηρό «ναι» στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: