9.8.15

Με την υπογραφή… Σίλβα...

Με την υπογραφή… ΣίλβαΤην πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε χθες ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος από την Παρασκευή ανήκει στους Πειραιώτες. 

Μετά την απόκτηση του Αργεντινού μέσου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντείνει τις επαφές τους για την στελέχωση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. 

Αυτή τη στιγμή οι... βασικές κινήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας αφορούν την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού, επιλογές που αμφότερες αναμένεται να αποτελέσουν εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει για τα άκρα της επίθεσης έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να ανοίγει το γήπεδο, να δημιουργεί φάσεις και να έχει καλή σέντρα. 

Όπως γράφει η SportDay, στον Ολυμπιακό έχουν εντοπίσει τον συγκεκριμένο παίκτη και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του. 

Όσον αφορά τώρα το κέντρο της άμυνας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού ενώ φαινόταν ότι ο Έντερ Μπαλάντα θα είναι πιθανότατα ο «εκλεκτός», τελικά οι απαιτήσεις της Ρίβερ Πλέιτ είναι απλησίαστες μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το ίδιο «αλμυροί», όμως, είναι και οι Ντόουγκλας (Ντιναμό Μόσχας) και Αντερλάν (Μπράγμα), ενώ οι περιπτώσεις των Ζιλ και Κονέ είναι πιο πίσω. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: