22.8.15

Όλα τα κόμματα «άδειασαν» την Κωνσταντοπούλου...


ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν πως δεν θα παρευρεθούν στη συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής που συγκάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς όπως αναφέρουν η συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν έχει...
περιεχόμενο. Τελικά σε άδεια αίθουσα, παρουσία μόνο εκπροσώπων από την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την αναβολή της συνεδρίασης για αύριο Κυριακή στις 20:00.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε συγκάλεσεi τη διάσκεψη με αντικείμενο τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου. ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ανακοίνωσαν πως δεν θα συμμετέχουν, ενώ η ΝΔ φαίνεται πως εγκαταλείπει τη σκέψη να συζητηθεί στην διάσκεψη η πρόταση για σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής. 

Όπως ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, οι εκπρόσωποι της ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρουν μέρος στη σημερινή συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων, υποστηρίζοντας πως η συνεδρίαση δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσιαστικά βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο. Το ΠΑΣΟΚ δεν βλέπει κανέναν λόγο για πραγματοποίηση της σημερινής διάσκεψης των προέδρων, δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Η συνεδρίαση, που ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00, αναβλήθηκε, καθώς δύο ώρες μετά την ώρα έναρξης είχαν προσέλθει μόνο εκπρόσωποι από τη «Λαϊκή Ενότητα», ενώ το κανάλι της Βουλής είχε προγραμματίσει να τη μεταδώσει ζωντανά...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: