27.8.15

Με Μπάγερν Μονάχου, Αρσεναλ ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League...

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ...
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον φετινό όμιλο του Champions League την γερμανική Μπάγερν Μονάχου και την αγγλική Αρσεναλ, ενώ περιμένει και τον αντίπαλο από το 4ο γκρουπ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα...
βρίσκονται για 17η φορά στους ομίλους και φέτος ο όμιλος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος. O Ζανέτι με τον Μαλντίνι ήταν μαζί με τους παρουσιαστές της βραδιάς.
Πριν την κλήρωση ο Σιόβας έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ.
"Όλες είναι αξιόλογες ομάδες για να είναι στα γκρουπ. Ελπίζω να έχουμε μία καλή κλήρωση και να περάσουμε. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Από το 4ο θα διάλεγα την Αστάνα και το 1ο την Αϊντχόφεν. Στο 2ο ανάμεσα στην Πόρτο και την Βαλένθια", είπε ο κεντρικός αμυντικός του ΟΣΦΠ στην ΕΡΤ. "Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα να περνάμε στην επόμενη φάση. Πάντα σε αυτήν την ομάδα να κρατάμε ψηλά το ευρωπαϊκό προφίλ και να διαφημίζουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό. Εμείς είμαστε οι μόνιμοι εκπρόσωποι στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να κάνουμε. Εάν εμείς είμαστε καλά θα συνεχίσουμε. Δεν έχω και εγώ μεγάλη εμπειρία στο CL. Τρία χρόνια αγωνίζομαι στον θεσμό. Πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε πάρει καλούς παίκτες και εάν έχουμε την δύναμη να ανταπεξέλθουμε θα προχωρήσουμε. Πιστεύω πως θα έχουμε μία αξιόλογη πορεία στους ομίλους", αναφέρει επίσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: