7.8.15

'Iskra": 36% των Ελλήνων θέλουν Grexit...

Iskra: 36% των Ελλήνων θέλουν GrexitΣτη γραμμή της εξόδου από το ευρώ παραμένει η ιστοσελίδα iskra.gr που εκφράζει τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας.

Επικαλούμενη μάλιστα δημοσκόπηση του think tank "Bridging Europe" επιχαίρει...
ότι το 36% των Ελλήνων θέλει έξοδο από το ευρώ ενώ παράλληλα τονίζει ότι μόνο 4 στους 10 Έλληνες τάσσονται υπέρ της παραμονής στη ζώνη του ενιαίου νομίσματος.

Αν και σημειώνει ότι «αναδημοσιεύει όπως πάντα χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους» τα στοιχεία της έρευνας στο τέλος της ανάρτησης με κόκκινα γράμματα αναγράφεται: «αξίζει να παρατηρήσουμε τη δημοσκοπική εκτόξευση της εξόδου από το ευρώ και την εντυπωσιακή καθίζηση της παραμονής στο ευρώ πολύ κάτω από το 50%!!!»

Στο πλαίσιο αυτό εξηγείται ότι από τα ευρήματα της δημοσκόπησης ξεχωρίζει ότι το 83% των συμμετεχόντων πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το πρόγραμμά του.

Επιμένοντας, δε, στη γραμμή της κριτικής κατά της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου επισημαίνει ακόμα ότι το 73% στο σύνολο των ψηφοφόρων λέει ότι δεν θα βελτιώσει τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες ενώ φροντίζει να κάνει ειδική αναφορά στους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος υπογραμμίζοντας ότι το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 82% όσον αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση στο iskra.gr έχει ως εξής:


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: