22.8.15

Δεν αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, o Παπαμιμίκος...

 Την μετεκλογική συνεργασία με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές προαναγγέλλει με συνέντευξη του στην «Αγορά», ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος. «Θα συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς και φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που πιστεύουν στις..
μεταρρυθμίσεις για να γίνει η ζωή των πολιτών καλύτερη».  
 «Ζούμε ένα πρωτόγνωρο πολιτικό σκηνικό, οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα ήταν ραγδαίες και κανένας δε μπορεί να προδικάσει το τελικό αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά, αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα, τότε θα εξετάσουμε τη λαϊκή βούληση και θα κινηθούμε ανάλογα. Ξέρετε πως για το καλό της χώρας, θα συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς και φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις για να γίνει η ζωή των πολιτών καλύτερη» τονίζει ο Α. Παπαμίκος διευκρινίζοντας ωστόσο πως για να μπορέσει να υπάρξει οποιαδήποτε συνεννόηση με το ΣΥΡΙΖΑ, «πρέπει πρώτα οι ίδιοι να αποφασίσουν ποιο δρόμο θα επιλέξουν». 
    Παράλληλα εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού τον οποίο χαρακτηρίζει «ιμιτασιόν» μεταρρυθμιστή. «Ο κ. Τσίπρας δραπετεύει από τις ευθύνες του. Μόλις 7 μήνες από την εκλογή του, ουσιαστικά ο ίδιος ανατρέπει τον εαυτό του. Ανατρέπει τις προεκλογικές του υποσχέσεις για σκίσιμο των Μνημονίων, φέρνοντας μας το μεγαλύτερο Μνημόνιο που έχει γνωρίσει ο τόπος. 
Απέτυχε στην επαναδιαπραγμάτευση, έκανε ένα δημοψήφισμα-βατερλό για τους χειρισμούς του, ηττήθηκε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον ανήμπορος να κυβερνήσει ρίχνει για ακόμα μία φορά το μπαλάκι στον ελληνικό λαό. Η εποχή όμως απαιτεί σοβαρούς χειρισμούς και υπευθυνότητα. Όχι πολιτικούς εγωισμούς» σχολιάζει ο ίδιος αναφερόμενος στις πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: