4.8.15

Εξαλλοι με το "Paris Match"...

Έξαλλοι δύο πρώην υπουργοί της Γαλλίας - Διέρρευσαν φωτογραφίες τους από τις διακοπες
...δύο πρώην Γάλλοι υπουργοί...
Σε κόντρα με το περιοδικό "Paris Match" βρίσκεται η πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Αουρελί Φιλιπέτι, καθώς δημοσίευσε στο εξώφυλλό του φωτογραφία της από τις πρόσφατες διακοπές της στην Αθήνα.
Η 42χρονη πρώην υπουργός είναι...
έγκυος στο δεύτερο παιδί της και η φουσκωμένη κοιλίτσα της φαίνεται ξεκάθαρα καθώς φορά μαγιό, ενώ δίπλα της είναι ο σύντροφός της Αρνό Μοντεμπούρ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Οι δύο πολιτικοί φέρονται εξοργισμένοι με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, που εισβάλλει στην προσωπική ζωή τους. «Αυτές οι φωτογραφίες είναι κλεμμένες, είναι τρομακτικό, μας παρακολουθούν» είπε η Φιλιπέτι, που ενοχλημένη δήλωσε ότι πρόκειται για «επίθεση στη γυναικεία αξιοπρέπεια», ενώ παρατήρησε πως αποτελεί μια «προσπάθεια να μετατραπούν τα πολιτικά αξιώματα σε σόου και να διαβρωθεί η αξιοπιστία τους».

Οι δύο πολιτικοί, πάντως, ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το γαλλικό αναγνωστικό κοινό: ο Μοντεμπούρ, που θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα για τους Σοσιαλιστές, είχε μια αρκετά ζωηρή προσωπική ζωή, διατηρώντας σχέσεις στο παρελθόν με παρουσιάστριες και ηθοποιούς, ενώ η Φιλιπέτι συζούσε με τον διάσημο οικονομολόγο Τομά Πικετί.

Η σχέση τους αποτελούσε μυστικό μέχρι την απόλυση του Μοντεμπούρ από την κυβέρνηση Ολάντ εξαιτίας της κριτικής που άσκησε ο πρώην υπουργός στον Γάλλο πρόεδρο. Τότε η Φιλιπέτι είχε υποβάλει την παραίτησή της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: