25.8.15

Μεγάλη αναστάτωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος από ακύρωση πτήσης της Sky Greece Airline...

 Επιβάτες προσπαθούν να πετάξουν αλλά έχουν “εγκλωβιστεί”…

Του Βασίλη Γραμμένου…
Μεγάλη αναστάτωση  επικρατεί αυτήν την ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Πάνω από 300 επιβάτες, μεταξύ των οποίων πολλοί ηλικιωμένοι, αλλά και μικρά παιδιά της αεροπορικής εταιρείας  Sky Greece Airline, που θα...
πραγματοποιούσαν την πτήση από Αθήνα προς Νέα Υόρκη, έχουν “εγκλωβιστεί” στο αεροδρόμιο και διαμαρτύρονται έντονα για τη μέγαλη καθυστέρηση της πτήσης τους.
Μάλιστα, οι επιβάτες, που στην πλειοψηφία τους είναι ομογενείς από την Αμερική, ενημερώθηκαν πριν από λίγο από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, πως η πτήση GW411 των 7.45, όχι μόνο ακυρώνεται προς το παρόν, αλλά νεότερα θα έχουν μετά τις 3.οο το μεσημέρι για το αν και πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους!!
“Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε εδώ και αρκετές ώρες με την εταιρεία για να πάρουμε πληροφορίες σχετικά με την πτήση, αλλά δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα” λέει στο anatropionline.gr η επιβάτης κ.Πυρίδη Αναστασία και συνεχίζεi “Αυτό μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί πρώτη φορά μας συμβαίνει. Είμαστε πολύ θυμωμένοι γιατί μέχρι και αυτήν τη στιγμή κανείς από τη Sky Airlines δεν έχει έρθει να μας ενημερώσει η τουλάχιστον να μας προσφέρει ένα μπουκάλι νερό! Ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, άνθρωποι με προβλήματα υγείας έχουν καταρρεύσει και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κοιμούνται στο πάτωμα του αεροδρομίου. Ντροπή και πάλι ντροπή”.
Ένας άλλος ομογενής, ο Θεόδωρος Καραντζής με την οικογένειά του ( Μπετίνα ,Κλαρίσα, Άλισον) επέλεξαν να πετάξουν με τη συγεκριμενη εταιρεία γιατί, όπως εξηγεί στο anatropionline.gr, οι υπεύθυνοι της Sky Airlines, εκμεταλλευόμενοι το ελληνικό όνομα που έχουν δώσει στην εταιρεία, προσέγγισαν τον ίδιο όπως και άλλους ογογενείς του εξωτερικού, με το επιχείρημα πως είναι μια ελληνική εταιρεία και πως καλό θα ήταν να τους βοηθήσουν, επιλέγοντάς την για έναν ενδεχόμενο προορισμό τους προς την ελλάδα.
“Ευαισθητοποιηθήκαμε επειδή είναι ελληνική εταιρεία και γι’ αυτό την επιλέξαμε. Δεν μπορούσαμε  να φανταστούμε την ταλαιπωρία που θα υποστούμε, ούτε και την ανευθυνότητα που διακρίνει τους υπευθύνους. Είμαστε εδώ αρκετές ώρες και κανείς δεν μας έχει ενημερώσει για ποιον λόγο δεν πραγαμτοποιείται η πτήση. Είναι δυσφήμηση για τον τουρισμό της Ελλάδας αυτό που γίνεται και καλό είναι να πάρουν θέση κάποιοι αρμόδιοι από το συγκεκριμένο υπουργείο”.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί τους επιβάτες της, αφού και στο παρελθόν αρκετές φορές έχουν προκύψει παρόμοια προβλήματα που έχουν σαν αποτέλεσμα να εξαγριώνουν τον κόσμο και να προκαλούν δυσάρεστα σχόλια στους επισκέπτες της χώρας μας.
IMG_20150825_054232_hdr
IMG_20150825_054407_burst_02_kindlephoto-445285266
11947872_1614638128810915_2168298530865318017_o

Δεν υπάρχουν σχόλια: