23.9.15

Καμμένος: Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από τον Ιανουάριο...

ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÍÅÁÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ (ICONPRESS/×ÑÇÓÔÏÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ) ÐÁÍÏÓ ÊÁÌÌÅÍÏÓ«Οι προτεραιότητες είναι πρώτα οι πολίτες, οι οποίοι μετά από πέντε χρόνια έχουν φθάσει στα όριά τους. Ήρθε η ώρα να γίνει σκληρή δουλειά, να βγούμε πια από την κρίση, να βρουν δουλειά οι άνεργοι, να...
μπορέσουμε και στην άμυνα να αποκαταστήσουμε άμεσα τις αποδοχές και των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία αξιωματικών, να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας που έχουν φύγει στο εξωτερικό, να ανοίξουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να αρχίσει η ανάπτυξη, να έλθει το χαμόγελο στην χώρα», δήλωσε μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ο Ελληνικός λαός μάς έδωσε ισχυρή εντολή για τέσσερα χρόνια, είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από τον Ιανουάριο και χωρίς προβλήματα για να μπορέσουμε να εργασθούμε μαζί με όλους τους Έλληνες σε μία κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης, σε μία κυβέρνηση που θέλει να ενώσει τους Έλληνες και τις δυνάμεις της πατρίδας μας» πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «δεκαεννέα φάκελλοι είναι ήδη στην Δικαιοσύνη, θα συνεχίσουν και οι άλλοι στην άγουσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: