16.9.15

Θεοδωράκης: «Τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει έχουν θρέψει τη διαφθορά»...

Για «ίση μεταχείριση των ανίσων», προκειμένου «να ξανασηκωθούν στα πόδια τους οι χαμένοι των μνημονίων» δεσμεύτηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα ο επικεφαλής του Ποταμιού.
 Στη συνέντευξη Τύπου τον λόγο πήραν και οι...
Οικονομικοί Εμπειρογνώμονες του Ποταμιού.

«Απαιτούμε από τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει εάν θέλουν να μιλήσουν για διαφθορά να πουν συγκεκριμένα πράγματα. Τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει έχουν θρέψει τη διαφθορά στη χώρα μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης.

«Ρίχνουν λάσπη στο Ποτάμι γιατί είμαστε οι μόνοι αντίπαλοί τους», τόνισε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Είναι αφύσικο να μιλάει ο κύριος Τσίπρας για παρά φύση συνεργασίες όταν έχει συνεργαστεί με τη δεξιά της δεξιάς», σημείωσε για τις μετεκλογικές συνεργασίες.

«Την Κυριακή το βράδυ καλούμε τους πολιτικούς αρχηγούς σε μία πολιτική συμφωνία. Να συμφωνήσουμε ότι δεσμευόμαστε σε τρία πράγματα: 1. Δεν θα γίνουν εκλογές σε τρία χρόνια. 2. Τα εθνικά πατριωτικά ζητήματα να τα κάνουμε εθνική υπόθεση, να μην αντιπολιτεύεται ο ένας τον άλλο. 3. Να συμφωνήσουμε στο εξής: Να συμφωνήσουμε ότι τα κόμματά τους θα κάνουν πίσω, δεν μπορεί η οικονομία να πάει μπροστά αν δεν υποχωρήσουν οι κομματικοί μηχανισμοί», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτές είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη ή τη συμμετοχή του Ποταμιού σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα.

«Τα κομματικά συστήματα τελειώνουν με το Ποτάμι στο 10%», υπογράμμισε.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: