22.9.15

O Χρύσανθος βάζει πλάτη για Βορίδη...

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο άνθρωπος που θα κινεί από το παρασκήνιο τα νήματα της υποψηφιότητας του Μάκη Βορίδη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με...
πληροφορίες, ο άλλοτε “Ρηγάς” και διαχρονικός πολιτικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι εκείνος που πιστώνεται την ιδέα της υποψηφιότητας Βορίδη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έχει επισημάνει την ανάγκη να υπάρξει καταγραφή της δεξιάς τάσης της Νέας Δημοκρατίας στη μάχη της ηγεσίας, ώστε ακόμη κι αν ο Μάκης Βορίδης ηττηθεί, την επόμενη μέρα να έχει ρόλο άτυπου “Νο2” στη Συγγρού.

Στο πλαίσιο αυτό, πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να διαδραματίζει ρόλο “γέφυρας” ανάμεσα στον Μάκη Βορίδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε στην τελική ευθεία για την εκλογή ηγεσίας να αποσύρει ο τελευταίος την υποψηφιότητά του, και να στηρίξει τον βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής, ώστε με το φιλελεύθερο προφίλ του να “βελτιώσει” το σκληρό δεξιό προφίλ του πρώην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου...

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: