8.10.15

Μυστήριο για τους «1101», του Γιάνη -Γρηγοριάδη...

Μυστήριο για τους «1101» του Γιάνη -Γρηγοριάδης: Έρχονται ακόμα  3-4 τρέιλερςΟι περίπου 40.000 χρήστες που επέλεξαν να δουν στο YouTube την βιντεο-ανακοίνωση για τους μυστηριώδεις «1001» που έρχονται την 1η Νοεμβρίου, σίγουρα δεν είναι ένα...
πλήθος που εντυπωσιάζει, ιδιαίτερα για τα μεγέθη μιας τόσο μαζικά προβεβλημένης προσωπικότητας όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης.



Παρόλ' αυτά, το παιχνίδι με την έξαψη της φαντασίας του κοινού μέσω του κλασικού διαφημιστικού τρικ του «τίζερ», δηλαδή ενός αινιγματικού, ελλειπτικού μηνύματος υπό τύπον χρησμού, έχει ήδη πετύχει το στόχο της. Οι 1101, όποιοι και εάν είναι, ό,τι και εάν συγκροτούν και αντιπροσωπεύουν, συζητιούνται ευρύτατα.

Μάλιστα, σε ελάχιστο διάστημα αφ' ότου το βίντεο άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο και την τηλεόραση, υπήρξε και μια πρώτη διάψευση, τουλάχιστον μίας υπόθεσης που είχε διατυπωθεί. 

Για την κίνηση στην οποία συμμετέχει μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη, μίλησε ο ηθοποιός  Κλέων Γρηγοριάδης, ανακοινώνοντας ότι θα «θα ακολουθήσουν 3-4 τρέιλερς τις επόμενες μέρες».


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: