7.10.15

Τι αναφέρουν τα τελευταία μηνύματα της άτυχης 21χρονης Μαρίας...

Οι δημοσιεύσεις της 21χρονης Μαρίας στο facebook που μιλούν για προδοσίαΣοκαρισμένοι βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό πολυκατοικίας στο Παγκράτι, όπου διέμενε με την μητέρα και τον πατριό της.
 Έπειτα από...
πολυήμερη αγωνία, καθώς τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου, δόθηκε τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισής της με τον πιο τραγικό τρόπο. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου κηδεύεται στις 15:30 η άτυχη Μαρία.



Η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το φωταγωγό κινητοποίησε τους ενοίκους που μόλις αντίκρισαν το σώμα της άτυχης κοπέλας σε προχωρημένη σήψη ειδοποίησαν την αστυνομία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς ένα νέο παιδί, όπως η Μαρία, χάθηκε από τη ζωή. Το σενάριο της αυτοκτονίας φαίνεται ως το πιθανότερο, καθώς στο διαμέρισμα της οικογένειας δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. 
Ωστόσο, η 21χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, που να παραπέμπει σε αυτοκτονία κι έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. 

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, ενώ αναμένουν και το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλογριά. Σημειώνεται πως τα πρώτα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς το πτώμα δεν φέρει ίχνη. Φέρει, εντούτοις, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο το κορμί, πιθανώς από την πτώση από τον τέταρτο όροφο. 

Άτομα που γνώριζαν καλά την 21χρονη τονίζουν στο protothema.gr πως ήταν ένας άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και ποτέ δεν είχε πειράξει κανέναν. Τον τελευταίο καιρό, όμως, έδειχνε αρκετά προβληματισμένη, είχε κλειστεί στον εαυτό της κι είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με έναν 23χρονο με τον οποίο και χώρισε. Οι φίλοι της άτυχης κοπέλας ζητούν να λάμψει η αλήθεια, ενώ πολλοί στις δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διερωτούνται «ποιος σε πλήγωσε, άγγελέ μου;». «Ήξερα ότι περνούσε μια χαρά, έβγαινε συνέχεια με τις φίλες της. Τον τελευταίο καιρό με προβλημάτισε γιατί δεν επικοινωνούσε. Πριν ένα μήνα ρώτησα τι έχει και μου είπε πως είναι πολύ χάλια. Τον λόγο που κλείστηκε στον εαυτό της δεν τον ξέρω, είχε πει ότι θα με πάρει και δε με πήρε. Είχε μία σχέση με ένα παιδί που δεν έμενε Αθήνα και χώρισε, αλλά δεν περίμενα ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τύχει να τη δω τόσο προβληματισμένη. Πάντα γελούσε. Είχε πολλά όνειρα για τη ζωή», λέει στο protothema.gr εξαδέλφη της άτυχης Μαρίας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: