6.10.15

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Ακόμα και τώρα οι Χρυσαυγίτες μας απειλούν...

ÊáôÜèåóç ôçò ÌÜãäáò Öýóóá, ìçôÝñáò ôïõ äïëïöïíçìÝíïõ Ðáýëïõ Öýóóá óôçí äßêç ôçò "×ñõóÞò ÁõãÞò" ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2015.
(EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)
«Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό... δεν υποχωρούν σε τίποτα».
Ξυλοφόρτωσαν τα παιδιά, τους μάρτυρες με το που ξεκίνησε το δικαστήριο...
«Ο Παύλος εξελίχθηκε από ώριμος έφηβος σε αξιόλογο άνδρα. Μια καθαρή προσωπικότητα , ελεύθερο πνεύμα με ωραίες ιδέες και ιδανικά αυτά ήταν τα μόνα του όπλα», είπε, μεταξύ άλλων η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, κατά την κατάθεση της στη δίκη της Χρυσής Αυγης. 
Και αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του γιου της και τη...
μουσική του και εξέφρασε την άποψη ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που το παιδί της στοχοποιήθηκε απο τη Χρυσή Αυγή. «Ότι είναι αντίθετο σφάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεχόμαστε απειλές... Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό»

Η Μάγδα Φύσσα αποκάλυψε ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου δέχονται απειλές. «Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ακόμη και τώρα , ακόμη και αν βρίσκονται εδώ» είπε και συνέχισε: «Δεν είχαν περάσει 50 μέρες από τη δολοφονία και ένα ολόκληρο τάγμα πέρασε από την Τσαλδάρη. Βεβήλωσαν το μνημείο του παιδιού μου και υποχρέωναν τον κόσμο να πάρουν τα έντυπα τους. Συνέχισαν και έσπασαν το στέκι Ρεσάλτο . Ακόμη και τώρα συνεχίζουν τις βεβηλώσεις στο μνημείο... Περνάνε μηχανές, με τα χαρακτηριστικά τους, κάτω από το σπίτι μας σαν να μας λένε "είμαστε εδώ" . Το ίδιο κάνουν και στους φίλους του... Απειλητικά μηνύματα και στους δικηγόρους . Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό... δεν υποχωρούν σε τίποτα. Ξυλοφόρτωσαν τα παιδιά, τους μάρτυρες με το που ξεκίνησε το δικαστήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: