4.10.15

Γεροβασίλη: Πολλοί βουλευτές της ΝΔ επέλεξαν να ψηφίσουν ΧΑ...

Δηλώσεις για τη στάση που τήρησαν οι βουλευτές της ΝΔ με αφορμή την ψηφοφορία για την ανάδειξη των αντιπροέδρων της Βουλής, πραγματοποίησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, καταγγέλλοντας ότι...
πολλοί εκ των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο.

Ειδικότερα, σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε:
«Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο.

Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: