10.10.15

Ο μάγειρας, το χειρουργείο και το ζεστό ψωμί...

Όλες οι φωτογραφίες του Τσίπρα στην άσκηση «Παρμενίων»...

Μία εμπειρία πρωτόγνωρη ήταν η τελική φάση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων» για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Επιβεβαιώνοντας ότι οι...
σχέσεις του με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο ο Αλέξης Τσίπρας δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του Πάνου Καμμένου. 







Από την στιγμή που απογειώθηκαν από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι η διάθεσή του είναι πολύ καλή. Μπήκε στο κόκπιτ του μεταγωγικού C-130 με γυαλί... Top Gun και απόλαυσε την πτήση.


Ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο ακόμη και να ελέγχει -ακολουθώντας τις οδηγίες των χειριστών του μεταγωγικού- κάποια από τα όργανα στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.

Οι επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας είχαν φροντίσει να προμηθεύσουν τον κ. Τσίπρα με ένα από τα bomber jacket που φοράνε οι πιλότοι, το οποίο είχε το όνομα του πρωθυπουργού.

Αφού παρακολούθησε την άσκηση μαζί με την στρατιωτική ηγεσία, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον υπουργό Επικρατείας και στενό του συνεργάτη Νίκο Παππά, ο πρωθυπουργός ανέλαβε να επιθεωρήσει τις μονάδες που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση των ενόπλων δυνάμεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: