3.10.15

Τα ψέματα Τσίπρα αποκαλύπτονται, λεει ο Μεϊμαράκης...

Αφησε αιχμές κατά Παπαμιμίκου.
ΒΙΝΤΕΟ...
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στέλνοντας παράλληλα ενωτικό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος. 

«Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, μετά τις εκλογές δηλαδή, η πολιτική απάτη αποκαλύπτεται σε όλη της την έκταση. Επιβεβαιώνεται...
τώρα ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος βιάστηκαν να πάνε τη χώρα σε εκλογές χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στη χώρα,μ κυρίως μόνο για εσωκομματικούς δικούς τους λόγους. Εκανε εκλογές για να κάνει ανασχηματισμό, για να απαλλαγεί από εκείνους που έμειναν πιστοί στις αρχές που όλοι μαζί εξέφραζαν τότε, αλλά κυρίως για να προλάβει την φοροκαταιγίδα που καιροσκοπικά ανέβαλε για το τέλος του χρόνου», τόνσε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Και σημείωσε: «Μόλις δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές τα ψέματα Τσίπρα αποκαλύπτονται σε όλο της το μεγαλείο και η ανεπάρκειά του κάνει το γύρο του κόσμου, αρχής γενομένης από τις ΗΠΑ».
Παράλληλα, ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ γνωστοποίησε και τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων λέγοντας ότι η ΝΔ θα ψηφίσει «όχι», ενώ σχετικά με την αυριανή (4/10) ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Βουλής είπε, μεταξύ άλλων, ότι από τη στιγμή που η ψηφοφορία είναι μυστική ο κάθε βουλευτής θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Αποστάσεις Μεϊμαράκη από Παπαμιμίκο

Ο κ. Μεϊμαράκης κράτησε αποστάσεις από τον γραμματέα του κόμματος και πρόεδρο της ΚΕΦΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να σας πω ότι με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ έχω να συνομιλήσω μαζί του δια ζώσης και από τηλεφώνου από την Κυριακή των εκλογών».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: