9.10.15

Με πολλά άρθρα και με τη διαδικασία του επείγοντος το πολυνομοσχέδιο...

Γεροβασίλη: Με πολλά άρθρα και με τη διαδικασία του επείγοντος το πολυνομοσχέδιο Σε πολλά άρθρα θα είναι δομημένο το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο «Κόκκινο». 

Η...
κυρία Γεροβασίλη ανέφερε πως το νομοσχέδιο θα κατατεθεί με τη διαδικασία του επείγοντος και όχι του κατεπείγοντος. «Δηλαδή θα έχει τρεις ημέρες συζήτησης και θα ακολουθήσει ψηφοφορία. Δεν ξέρω ποια μέρα θα είναι η καταληκτική, με χρονικό περιθώριο τις 15 – 17 Οκτωβρίου» είπε και συνέχισε:

Η αποδοχή του νέου προγράμματος έγινε από όλους με το κριτήριο ότι πρέπει να αποτρέψουμε τα χειρότερα για τη χώρα (… ) η κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε σκληρά και πάλεψε πολύ, για να προστατεύσει τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα, προκειμένου να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία.

Αναφερθείσα στα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε ότι κατά τη συζήτηση στη Βουλή «θα δούμε αν πραγματικά αυτό που έλεγαν προεκλογικά για συναίνεση και ευρείες συμμαχίες έχει κάποιο νόημα, ή το έλεγαν μόνο προεκλογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: