1.10.15

«Ήμουν και είμαι πάντα παρών»...

Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου.

Έτσι έγινε ο πρώτος, που μαζί με τις 50 υπογραφές που απαιτούνται κατέθεσε την υποψηφιότητά του στα γραφεία της Ν.Δ.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι...
ξέρει πού πάσχει η το κόμμα του και μπορεί να το αλλάξει, καθώς φιλοδοξεί να χτίσει κι όχι να γκρεμίσει.

«Ο λαός ζητάει ανανεωμένη και πειστική Ν.Δ., ζυμωμένη με την κοινωνία», είπε και δεν παρέλειψε να πει πως πάντα υπηρετούσε τη δεξιά παράταξη με αφοσίωση ανεξαρτήτως ποιος ηγούνταν.

Αύριο θα καταθέσει επίσημα την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11.00 το πρωί τη δική του.

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει στους κόλπους της δεξιάς παράταξης τα τελευταία 24ωρα με τους διεκδικητές της προεδρίας να κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους στη «σκακιέρα».

«Καλό μήνα» από τον Β. Μεϊμαράκη

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε την εκστρατεία του από το πρωί προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος.

Κι ενώ οι ενδιαφερόμενοι περίμεναν ανακοινώσεις, ο πρόεδρος της Ν.Δ. προτίμησε να... ευχηθεί «καλό μήνα», εκτοξεύοντας ειρωνείες προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

«Καλό μήνα βέβαια και στους κατοίκους των νησιών, στους οποίους λίγο πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση ΦΠΑ, ενώ ο κ. Καμμένος είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, αν μπει ο ΦΠΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Ευχήθηκε ακόμη «καλό μήνα» στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας, ενώ συνεχίζοντας τις ειρωνείες προς την κυβέρνηση είπε «Καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια, που δυστυχώς, αυτό το μήνα, έχει να αντιμετωπίσει φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: