6.10.15

Εν αναμονή της απόφασης για τα ντοκουμέντα της δικογραφίας...

Δίκη Χρυσής Αυγής
Ενώπιον του δικαστηρίου (ξανά) η Μάγδα Φύσσα...
Ξεκινάει σε λίγο, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η πιο κρίσιμη συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής καθώς το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί αν θα προβάλλονται βίντεο και ηχητικά αποσπάσματα που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία και αποδεικνύουν τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης.

Μετά την... ένταση που δημιουργήθηκε στη δικαστική αίθουσα την Παρασκευή, όταν ο εκ των συνηγόρων της οικογένειας Φύσσα, Άγγελος Τζέλλης, ζήτησε την προβολή συγκεκριμένου βίντεο του 2012 και την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης, το δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα αν και με ποιoν τρόπο θα επιδειχθούν τα βίντεο της δικογραφίας.

Το επίμαχο βίντεο που στάθηκε η αφορμή για το αίτημα βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του φερόμενου ως πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη.

Σε αυτό ο κατηγορούμενος μιλάει σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να λέει ότι ενώ θα ψωνίζουν στο «παζάρι της Παναγίτσας» θα βρίσκονται κοντά 20 μέλη της Χρυσής Αυγής, οπλισμένα, τα οποία θα περιμένουν «εντολή Λαγού».

Ενώπιον του δικαστηρίου (ξανά) η Μάγδα Φύσσα

Σήμερα θα συνεχιστεί και η κατάθεση της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, που διεκόπη την περασμένη Παρασκευή.

Η Μάγδα Φύσσα, ήρεμη και συγκινημένη, συγκλόνισε το ακροατήριο μιλώντας για τον γιο της και κατονόμασε τον κατηγορούμενο Γιάννη Λαγό ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή πριν τη δολοφονία του γιου της.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: