1.10.15

Συγκέντρωσε τις υπογραφές ο Κυριάκος...

"Έχω συγκεντρώσει τις υπογραφές, αλλά δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Δεν έχω ζητήσει υπογραφή από...
κανέναν βουλευτή διότι δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση", δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA

"Έχω ξεκάθαρες και σαφείς θέσεις για το πως θα αλλάξει η Νέα Δημοκρατία και πως θα κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι στην Αντιπολίτευση" τόνισε μεταξύ άλλων και πρότεινε την 15η Νοεμβρίου ως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

"Δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία και πάμε σε μια εκλογή από την κοινωνία χωρίς να δίνουμε επαρκή χρόνο στους υποψηφίους για να προβάλουν τις θέσεις τους.  Οποιαδήποτε διαδικασία εξπρές παραπέμπει πάλι σε κλειστές συνεννοήσεις με την ελπίδα να έρθουν να ψηφίσουν λίγοι" πρόσθεσε.

"Εκτιμώ ιδιαίτερα τον κ. Τζιτζικώστα, θεωρώ ότι είναι ένα άξιο στέλεχος ωστόσο υπάρχει ζήτημα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Προσωπικά πιστεύω ότι οι μεγάλες μάχες κερδίζονται και χάνονται στη Βουλή. Θέλω να μπορώ να κριθώ ως πολιτικός που έχει τη δική του διαδρομή και έχει αποδώσει σε όλα τα αξιώματα που κλήθηκε να διαχειριστεί" είπε αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του.

Για τον κ. Μεϊμαράκη σημείωσε: "Δεν θα ακούσετε ποτέ κακή κουβέντα από μένα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Από τη στιγμή όμως που θέτω υποψηφιότητα πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα στη Νέα Δημοκρατία. Έχω τη δυνατότητα να τη διευρύνω και να την ανανεώσω".

 

"Φαντάζομαι μια Νέα Δημοκρατία ανοιχτή σε νέες ιδέες, νέους ανθρώπους, νέες τεχνολογίες και νέες διαδικασίες. Ένα εξωστρεφές κόμμα που θα μπορεί να παράγει πραγματική εφαρμοσμένη πολιτική, η οποία θα απορρέει από το αξιακό της υπόβαθρο. 

Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να μιλήσει και για τις αξίες της. Πρέπει να εξηγήσουμε τι σημαίνει φιλελεύθερος πραγματισμός. Θέλω ένα δημοκρατικό κόμμα που δεν θα ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη. 

Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που θα γίνει πάλι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και θα μπορεί να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ζημιά στον τόπο και θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη να αντιπαρατεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με προοπτικές νίκης.  O δικός μου στόχος είναι να μην κερδίσει τέταρτη φορά από τον ΣΥΡΙΖΑ" κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: