8.10.15

«Ξεκαθαρίζει» το τοπίο για ημερομηνία και ντιμπέιτ...


Τα μέτωπα...
Με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή στα διαδικαστικά των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ συνεδριάζει στις 7 το απόγευμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος. 

Οι εκπρόσωποι του Απόστολου Τζιτζικώστα, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνη Γεωργιάδη έχουν κοινό μέτωπο απέναντι στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που δείχνει να...
διατυπώνει ενστάσεις σχετικά με το πόσες κάλπες θα στηθούν, αλλά και τα εκλογικά κέντρα που θα δημιουργηθούν καθώς το «γαλάζιο» ταμείο είναι άδειο. 

Στον αντίποδα οι τρεις άλλοι υποψήφιοι θέλουν να ακολουθηθούν όσα έγιναν το 2009, όπου είχαν στηθεί 1.500 σε 1.000 εκλογικά κέντρα. Ωστόσο όπως λέει η πλευρά Μεϊμαράκη, τότε προσήλθαν να ψηφίσουν 800 χιλιάδες μέλη και φίλοι του κόμματος και εκτιμούν πως ο αριθμός αυτός θα είναι πολύ μικρότερος σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές. 


Συνδιασκέψεις αντί για ντιμπέιτ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται και για το ντιμπέιτ το οποίο φαίνεται να το κερδίζουν οι συνδιασκέψεις, στις οποίες οι τέσσερις υποψήφιοι θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους ενώπιον των «γαλάζιων» στελεχών σε βασικούς τομείς. Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησαν θετικά στην πρόσκληση της ΕΡΤ για τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων, ο Απόστολος Τζιτζικώστας που έχει προτείνει την πραγματοποίηση συνδιασκέψεων, τάχθηκε υπέρ αρκεί να συμμετέχουν όλοι, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τόνισε ότι αυτά τα ζητήματα θα τα αποφασίσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. 

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: