7.10.15

Κραυγή γονέων: Οι τζιχαντιστές έκλεψαν τα παιδιά μας...

Εκατοντάδες νέοι Γάλλοι έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους και έχουν κάνει το μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι μέχρι τη Συρία, προκειμένου να συνταχθούν στο πλευρό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Συνήθως...
φεύγουν χωρίς καμία προειδοποίηση, αφήνοντας πίσω μια ολόκληρη ζωή και τους δικούς τους ανθρώπους με ένα αναπάντητο γιατί… 

Οι γονείς που χάνουν τα παιδιά τους, τα θεωρούν πια νεκρά. «Οι τζιχαντιστές έκλεψαν τα παιδιά μας λένε», και τονίζουν ότι δεν είναι «γονείς τρομοκρατών, αλλά τα θύματα τους».

Η Γαλλική Κυβέρνηση, προχώρησε στην παραγωγή σύντομων βίντεο τα οποία μεταδίδονται από σήμερα το πρωί από τα κανάλια της γαλλικής τηλεόρασης, σε μία προσπάθεια να αποδομηθεί η τζιχαντιστική προπαγάνδα, μέσα από μαρτυρίες γονέων των οποίων τα παιδιά εγκατέλειψαν την Γαλλία για να στρατευτούν στο πλευρό των ισλαμιστών.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στους γονείς, που θέλησαν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να συμπαρασταθούν σε ομολόγους τους, που έχουν βιώσει μια αντίστοιχη τραγωδία και παράλληλα να αποτρέψουν, μέσα από την προβολή συγκλονιστικών μαρτυριών, νέους που ενδέχεται να έχουν παρασυρθεί στα δίχτυα των τρομοκρατών.

«Αν σας αφορά αυτό το δράμα, δεν είστε πια μόνοι», είναι το μήνυμα που στέλνουν...
 tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: