5.10.15

Η Μπαζιάνα... αναστάτωσε το πανεπιστήμιο...

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ...
Το πρώτο της μάθημα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ως καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, δίδαξε το μεσημέρι της Δευτέρας η σύντροφος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.
Η παρουσία της κυρίας Μπαζιάνα προκάλεσε αναστάτωση στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο...
φοιτητές και καθηγητές δηλώνουν αισιόδοξοι πώς η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί σύντομα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η κυρία Μπαζιάνα έφτασε στην Κοζάνη σχεδόν δύο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη του μαθήματος της. Ευδιάθετη, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος που την ξενάγησαν στους χώρους του ιδρύματος, όμως, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στη σχολή.

«Δεν θέλω κάτι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», ακούγεται να λέει στο παρακάτω βίντεο, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

Βίντεο από το kozanimedia.gr
Σε δηλώσεις του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου είπε πως ο «θόρυβος» για την άφιξη της κυρίας Μπαζιάνα ήταν αναμενόμενος. Ωστόσο, τόνισε πως αν και είχε αρχικά κάποια αμηχανία, η σύντροφος του πρωθυπουργού δηλώνει χαρούμενη που διδάσκει στο Πανεπιστήμιο και ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με τους φοιτητές και το προσωπικό του Ιδρύματος, ενώ είναι πεπεισμένη ότι σύντομα όλοι στη σχολή θα επικεντρωθούν μόνο στη διδασκαλία της.

Βίντεο από το thousandnews.gr


Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η Περιστέρα Μπαζιάνα για σήμερα τουλάχιστον, πρώτη ημέρα των μαθημάτων, θα συνοδεύεται από άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ διακριτικά εμφανής θα είναι η παρουσία (για κάθε ενδεχόμενο) και αστυνομικής δύναμης από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Κοζάνης, περιμετρικά του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το τμήμα.

Επίσης, όπως όλα δείχνουν πως η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα θα φτάνει αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και από εκεί θα μεταβαίνει οδικώς προς την Κοζάνη, από την οποία θα κάνει την αντίστροφη διαδρομή μετά το τέλος των μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: