6.10.15

Κακλαμάνης προς Καμμένο: Υπουργέ θα χάσετε το αεροπλάνο...




BINTEO...
«Αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία σαν την κυβέρνηση που άλλαξε την μεταπολίτευση», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης κι «έτρεξε» να προλάβει το αεροπλάνο.
Ο Καμμένος θα βρεθεί στις...
Βρυξέλλες για τη συνάντηση των υπουργών Εθνικής Αμύνης, με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, να του υπενθυμίζει την… πτήση του (17:32).
Στην ομιλία του, ο κ. Καμμένος τόνισε αρχικά, ότι «η παρούσα κυβέρνηση έλαβε για 2η φορά εντολή από τον Ελληνικό λαό. Στήριξε δύο κόμματα από διαφορετικούς πολιτικούς κόσμους, με ένα κοινό όραμα και το κοινό όραμα είναι η Ελλάδα» και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση όλων των Ελλήνων».

Στη συνέχεια προχώρησε σε εξαγγελίες για την πολιτική που θα ακολουθήσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ κλείνοντας επισήμανε:


«Οι ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Αυτή η κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση που θα μείνει στην ιστορία σαν την κυβέρνηση που άλλαξε την μεταπολίτευση».


Δείτε το βίντεο, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: