4.10.15

«Κανονιέρης» και στην Τούμπα...

«Κανονιέρης» και στην Τούμπα
Με… φόρα από το Λονδίνο ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και να δείξει από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό στις εγχώριες διοργανώσεις. 
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει...
μία σπουδαία νίκη την Τρίτη στην Αγγλία, νικώντας με σκορ 3-2 την Άρσεναλ μέσα στο «Emirates», όμως σήμερα υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30). 

Οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο να κάνουν σήμερα το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα πριν από τη νέα διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. 


Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του εμφανίζονται αποφασισμένοι να σημειώσουν άλλη μία επιτυχία, βρισκόμενοι αυτή τη στιγμή πέντε βαθμούς μπροστά από τους Θεσσαλονικείς και να περάσουν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (εκεί όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή νίκη του στην Ξάνθη). 


Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποδράσουν με τη νίκη από τη συμπρωτεύουσα, μία νίκη που θα έδειχνε πως και φέτος θα είναι το απόλυτο φαβορί στις εγχώριες διοργανώσεις. 


Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα τους νταμπλούχους Ελλάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού (αντί του Σαλίνο). 


Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Κασάμι και ο Μιλιβόγεβιτς (αντί του Καμπιάσο), έχοντας στα πλάγια τον Σεμπά και τον Ντουρμάζ. Ο Φορτούνής θα αναλάβει ξανά οργανωτικό ρόλο και ο Φινμπόγκασον θα αγωνιστεί στη θέση του Ιντέγε. 


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Τσόρι, Ερνάνι, Ιντέγε, Πουλίδο και Σαλίνο. Εκτός είναι οι Ντα Κόστα, Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Πάρντο. 


Η «ερυθρόλευκη» παράδοση στην Τούμπα 


Δεκατέσσερις νίκες, 16 ισοπαλίες και 35 ήττες μετράει ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ, έχοντας ως απολογισμό 59 γκολ υπέρ και 96 κατά. 


Τι έχει γίνει στα τελευταία πέντε ματς 


Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα 


08/02/15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 

09/03/14 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 
25/11/12 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 
05/02/12 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2 
13/03/11 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: