6.10.15

Ρωσίδα παρουσιάστρια προκαλεί: «Εξαιρετικός καιρός για βομβαρδισμούς στη Συρία»!...

«Σοκ και δέος» προκάλεσε η παρουσιάστρια του καιρού στο ρωσικό κανάλι Rossiya 24 όταν απεφάνθη ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή στην Συρία είναι…εξαιρετικές για την διεξαγωγή των ρωσικών βομβαρδισμών.
Η...
ζέστη και η ηλιοφάνεια στη Συρία διευκολύνουν τις πτήσεις των ρωσικών μαχητικών, αλλά και τους βομβαρδισμούς, μας πληροφόρησε η παρουσιάστρια του ρωσικού καναλιού, έχοντας ως φόντο την εικόνα ενός μαχητικού Sukhoi Su-27:

«Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους στη Συρία. Οι ειδικοί λένε ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής ήταν πολύ καλή σε σχέση με τον καιρό…Ο Οκτώβριος στη Συρία είναι προνομιακός μήνας για πτήσεις…Με τις (παρούσες) μετεωρολογικές συνθήκες τα αεροκάφη μπορούν να περάσουν κάτω από τα σύννεφα και να πραγματοποιήσουν αποτελεσματικά χτυπήματα σε στόχους στο έδαφος, αλλά και να ανέβουν ψηλότερα σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν αντιαεροπορικά πυρά».

Μόνο οι ισχυρές αμμοθύελλες θα μπορούσαν να αποτελέσουν σοβαρό εμπόδιο για τις επιδρομές στην Συρία, αλλά είναι «σπάνιες» τον Οκτώβριο, έσπευσε να καθησυχάσει τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά το «πολεμικό» δελτίο καιρού, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από σχόλια που χαρακτήριζαν «αηδιαστικά» και «φρικτά» τα όσα ειπώθηκαν, ενώ η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Novaya Gazeta σχολίασε: «Ούτε στην ΕΣΣΔ δεν είχαν προπαγάνδα στα δελτία καιρού».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: