8.10.15

O Ντάνιελ Κρεγκ δεν "ξανακάνει"...Τζέιμς Μποντ...

Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν "ξανακάνει"...Τζέιμς Μποντ, προτιμά να κόψει τις φλέβες του
...προτιμά να κόψει τις φλέβες του...
"Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου", δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός, Ντάνιελ Κρεγκ, σε δημοσιογράφο ερωτηθείς για το αν θα υποδυθεί ξανά τον διάσημο πράκτορα. Ο ίδιος είπε ότι είναι δυσβάσταχτο να...
διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.
Απαντώντας στο δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού "Time Out"  ο 47χρονος Κρεγκ απάντησε: "Όχι, όχι επί του παρόντος. Όχι γενικώς. Μέχρι εδώ καλά. Το έχω ξεπεράσει. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να προχωρήσω", δήλωσε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.
Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.
"Η τράπεζα Μποντ στέρεψε", σχολίασε ο ηθοποιός επισημαίνοντας ότι έχει εξαντλήσει όλες τις ιδέες που είχε για την διάσημη σειρά ταινιών. "Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ; Δεν έχω ιδέα. Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά".
Η ταινία "Spectre" θα βγει στους κινηματογράφους της Βρετανίας και της Ιρλανδίας στις 26 Οκτωβρίου και στις αίθουσες του υπόλοιπου κόσμου στις αρχές Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: