9.10.15

Οι selfie, το Facebook και ο ληστής...


Στα χέρια της ΕΛΑΣ 19χρονος ληστής-Τον πρόδοσαν οι φωτογραφίες στο Facebook...

Ο δράστης ληστείας στο Βόλο​ αιφνιδίασε τη γυναίκα επιχειρηματία σε πάρκινγκ και κατάφερε να φύγει από το σημείο, αλλά στη συνέχεια έκανε λάθη που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Πήρε τα «λάφυρα» της ληστείας και φωτογραφιζόταν...
στο Facebook. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο δράστης που λήστεψε στις 25 Ιουλίου 2015 μια 37χρονη επιχειρηματία στο Βόλο απειλώντας τη με μαχαίρι, εντοπίστηκε στην Αθήνα. Είχε αναρτημένες φωτογραφίες στο internet που τον έδειχναν να κρατά χρήματα δυσανάλογα πολλά σε σχέση με την ηλικία του.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος μάλιστα έχει απασχολήσει στο παρελθόν με παρόμοιες υποθέσεις. Ωστόσο, η σύλληψή του «γέννησε» ερωτήματα στις αστυνομικές αρχές για τον τρόπο που έδρασε.

Συγκεκριμένα, απορίας άξιον είναι πως βρέθηκε έξω από το σπίτι της 37χρονης την κατάλληλη στιγμή. Στο τέλος μίας κοπιαστικής μέρας η 37χρονη μόλις που είχε μπει στο γκαράζ. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της και έκλεισε την πόρτα πίσω της. Ο 19χρονος εμφανίστηκε από το πουθενά να την απειλεί με μαχαίρι.

Τρομοκρατημένη επέτρεψε να της πάρει την τσάντα της που είχε τα χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. Ολο αυτό το διάστημα οι αστυνομικές αρχές συγκέντρωναν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Τελικά εντοπίστηκε στην Αθήνα. Είχε επάνω του την ίδια συσκευή κινητού τηλεφώνου με αυτή που είχε δηλωμένη ότι είχε κλαπεί η 37χρονη, η οποία οδήγησε την Αστυνομία στον εντοπισμό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: