30.11.15

Λαφαζάνης εναντίον Αθηναϊκού Πρακτορείου

lafazanisΓια… «φίμωση» και «λογοκρισία» καταγγέλλει το Μέγαρο Μαξίμου, το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αλλά και την ΕΡΤ, η Λαϊκή Ενότητα.
 Σύμφωνα με...
καταγγελία που δημοσίευσε χθες το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το Αθηναϊκό Πρακτορείο και η ΕΡΤ χρεώνονται «συστηματική, απαράδεκτη και αντιδημοκρατική παρασιώπηση της ΛΑ.Ε των παρεμβάσεων της και των δηλώσεων του επικεφαλής της. «Αυτή η αυταρχική και εκδικητική πολιτική εφαρμόστηκε από το ΑΜΠΕ σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας και σήμερα (σ.σ. χθες) Κυριακή (29/11) αλλά και χθες (σ.σ. προχθές), με τις ενοχλητικές, ίσως, δηλώσεις, του επικεφαλής της Παν. Λαφαζάνη και του Γρ. Τύπου αντίστοιχα, για το Συμβούλιο αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι οποίες πετάχθηκαν στον κάλαθο των αχρήστων και αγνοήθηκαν από τα Δελτία και τις Ειδήσεις του ΑΜΠΕ», συνεχίζει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, υποστηρίζοντας ότι «ούτε το ΑΜΠΕ ούτε κανένας πολιτικός προϊστάμενος του έχουν πολιτικό και θεσμικό δικαίωμα να αγνοούν τη ΛΑ.Ε, η οποία για μερικές χιλιάδες ψήφους δεν είναι στη Βουλή και εκπροσωπείται με ευρωβουλευτή στο Ευρωκοινοβούλιο».

Στο υστερόγραφο της εν λόγω ανακοίνωσης-καταγγελίας, τα… σκάγια παίρνουν και την ΕΡΤ, με την Λαϊκή Ενότητα να προειδοποιεί ότι… θα επανέλθει στις καταγγελίες της: «ΥΓ. Θα επανέλθουμε γρήγορα και θα επανέλθουμε, επίσης, ελέγχοντας και τα κρατικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης. Διότι δεν είναι δυνατόν η ΕΡΤ να δίνει την εντύπωση πως ακολουθεί το δρόμο της ΝΕΡΙΤ», καταλήγει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: