1.12.15

Γεννηματά: «Ο πρωθυπουργός δέσμιος των αδιεξόδων του»...


«Όσα ψέματα και αν πει για μας ο κ. Τσίπρας, εμείς δεν θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι' αυτόν», σχολίασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι...
ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του επιβάρυνε επιπλέον την οικονομία με κόστος δεκάδων δισ. ευρώ και αυτό ο ελληνικός λαός το βιώνει καθημερινά. «Μόνο οι νέοι φόροι και οι περικοπές κοινωνικών παροχών για τα έτη 2015 και 2016, φθάνουν στα 7,2 δισ. ευρώ», είπε και αναφερόμενη στο Ασφαλιστικό τόνισε:«Εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας. Περιμένουμε τον κ. Τσίπρα με τις δικές του προτάσεις στη Βουλή. Δυστυχώς ο κ. πρωθυπουργός δέσμιος των αδιεξόδων του, συνεχίζει να πολώνει και να διχάζει. Ανακαλύπτει παντού εχθρούς, ακόμη και στους κοινωνικούς εταίρους».
«Τέλος, επειδή επικαλείται συνεχώς τον σχηματισμό Κεντροαριστερής κυβέρνησης στην Πορτογαλία, να του υπενθυμίσω ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να κυβερνά με την ακροδεξιά απόφυση των ΑΝΕΛ», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: