1.12.15

Πούτιν: Eριξαν το αεροσκάφος για το πετρέλαιο...

Πούτιν: Είμαστε βέβαιοι ότι έριξαν το αεροσκάφος για το πετρέλαιο που αγοράζουν από τους τζιχαντιστές... - ΒΙΝΤΕΟ
... που αγοράζουν από τους τζιχαντιστές...
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν συντηρεί το πολεμικό κλίμα, μετά τη κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, στις σχέσεις ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία.
«Εχουμε...
κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι η απόφαση (της Τουρκίας) για την κατάρριψη του αεροσκάφους μας υπαγορεύτηκε από τον ‘’πόθο’’ να προστατεύσουν την ασφάλεια αυτών των δρόμων διάθεσης του πετρελαίου στο τουρκικό έδαφος», τόνισε.

Κρεμλίνο σε Ερντογάν: «Έχουμε πληροφορίες για συνεργασία σας με τον ISIS και θα τον πολεμήσουμε με αυτές»

«Οι πληροφορίες για το πετρέλαιο που αγοράζει η Άγκυρα από τον ISIS είναι σημαντικές για τη μάχη κατά της τρομοκρατίας και όχι για να κριτικάρουμε την τουρκική ηγεσία» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, ερωτηθείς εάν η Μόσχα πρόκειται να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που έχει.

Νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει ότι αν έρθουν στην επιφάνεια τέτοια στοιχεία, θα παραιτηθεί.

«Δεν πρόκειται για νέα δήλωση. Σε αυτήν την περίπτωση το πιο σημαντικό είναι να έχει κάποιος στη διάθεσή του πληροφορίες για να τις χρησιμοποιήσει, όχι τόσο για να αποδείξει κάτι, αλλά για να παλέψει με την τρομοκρατία. Και αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται ακριβώς γι΄αυτόν τον στόχο» σημείωσε ο Πεσκόφ, χωρίς να διευκρινίσει κάτι περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: