31.1.16

Ώρες αγωνίας για τον κομμωτή των επωνύμων, Πάνο Καλλίτση...

Ώρες αγωνίας για τον κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση
Σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. Ο διάσημος make up artist το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από αγνώστους με...
τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την αδελφή του, τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο Πάνος Καλλίτσης επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού. Μπροστά στην επίθεση ήταν και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς η μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε.

Ο γνωστός κομμωτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. 

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο εκείνο της ληστείας. Στο πλευρό του διάσημου make up artist και της συζύγου του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κουμπάρα τους Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τους πάντρεψε τον Ιούλιο του 2011.

Ποιος είναι ο Πάνος Καλλίτσης

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού κομμωτή, ο Πάνος Καλλίτσης, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα πρώτα ερεθίσματα από το χώρο της μόδας προήλθαν από τον πατέρα του που έχει υπάρξει  διάσημος κομμωτής της εποχής του. Από παιδί, κοντά σ' εκείνον, εναρμονίζεται με το χώρο, πειραματίζεται, χτενίζει, κουρεύει και κάνει ό,τι αγαπά περισσότερο: ομορφαίνει τις γυναίκες!

Σε πολύ νεαρή ηλικία συνειδητοποιεί το επάγγελμα που θα ακολουθήσει. Ακολουθούν τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα και στη συνέχεια βρίσκεται στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε. Παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθεί, συμμετέχει σε μεγάλα shows στο Λονδίνο και αυτό είναι μόνο η αρχή. Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κερδίζει υποτροφία και γίνεται μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Αφού έρχεται στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε «persona». Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής. Εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της σόου μπιζ.

Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς και editorial μόδας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: